Xbox Stream powraca na Tokyo Game Show 2022


Z przyjemnością potwierdzamy, że konsola Xbox powróci cyfrowo na Tokyo Game Show 15 września o godzinie 18:00 czasu JST / 9:00 czasu UTC / 2:00 czasu PDT. Podobnie jak w minionych latach, będzie to pokaz wyselekcjonowany dla naszych graczy w Japonii i Azji.

Zapraszamy fanów do oglądania Tokyo Game Show 2022 Xbox Stream, gdzie można spodziewać się aktualizacji istniejących tytułów od Xbox Game Studios oraz tytułów wypuszczanych przez partnerów deweloperskich, które mamy nadzieję zachwycą graczy z Japonii, Azji i całego świata .

Xbox Stream będzie dostępny na oficjalnym kanale YouTube Tokyo Game Show, kanałach Xbox YouTube w Japonii, Korei, Hongkongu, Tajwanie, Azji Południowo-Wschodniej, Australii i Nowej Zelandii oraz na Bilibili w Chinach.

Podczas gdy Tokyo Game Show 2022 otworzy swoje bramy dla publiczności po raz pierwszy od trzech lat we wrześniu, hybrydowy charakter pozwoli graczom z całego świata również cieszyć się najnowszymi grami wideo, technologią i kulturą gier w Japonii. Pod hasłem „Nothing Stops Gaming” Tokyo Game Show 2022 będzie ucieleśnieniem solidarności graczy i obiecującej przyszłości, która czeka naszą branżę.

Gry zawsze były ważnym sposobem łączenia, ale szczególnie w ciągu ostatnich kilku lat. Ma transformacyjną moc, by przynosić radość i wspierać społeczność, i to w TGS wszyscy możemy wspólnie cieszyć się duchem gier.

Cieszymy się, że dołączysz do nas cyfrowo na Xbox Stream 15 września o 18:00 JST / 9:00 UTC / 2:00 PDT.

Aby uzyskać więcej informacji na temat Tokyo Game Show 2022, odwiedź oficjalną stronę z pełnym harmonogramem od organizatorów show.

Dołącz do rozmowy na @Xbox_JP #XboxJP #TGS2022





Źródło : https://news.xbox.com/en-us/2022/08/31/xbox-stream-is-back-tokyo-game-show-2022/